Këmbimi valutor për ditën e sotme

10 Tetor, 2017 Kursi zyrtar i këmbimit Kursi zyrtar i këmbimit ("fiksi") llogaritet sipas Udhëzimit "Mbi mënyrën e llogaritjes së "fiksit" të kursit të këmbimit të lekut,...

Hakerat sulmojnë “Deloitte”

26 Shtator, 2017 Korporata financiare “Deloitte” ka rënë viktimë e një sulmi kibernetik dhe vetë kompania ka pranuar se informacione personale, përfshirë e-maile të...
Page 159 of 160...157158159160