Faqja ‘Homeland Justice’ ka hakeruar të dhënat personale të ish-drejtorit të Policisë së Shtetit, Gledis Nano.

Pak ditë pas shkarkimit të tij nga kreu i Policisë, në faqen e internetti janë publikuar të dhënat e pasaportës, pjesëtarët e familjes, numri i telefonit dhe hyrje-daljet e Nanos.

Faqja ka paralajmëruar edhe publikimin e postës elektronike të Gledis Nanos, megjithëse deri në momentin e publikimit të lajmit, faqja nuk hapej.

Gledis Nano