Zbuloni llojin e flokut që keni

30 October, 201781 Sapo të jenë  të thata dhe pa shkëlqim, është e qartë që flokët tuaja nuk janë të shëndetshme. Mirëpo, a keni pyetur ndonjëherë se cila është struktura...

Modelet e thonjve për Halloween / Foto

28 October, 201764 Në pritje të Halloween, të gjithë postojnë foto me veshje, makeup, dhe thonjë të frikshëm. Lejoni një temë të caktuar të jetë fokusi juaj kryesor për...
Page 172 of 176...170171172173174...