Në rubrikën tonë të përditshme “Summer në Alpe” ndër të tjera do fokusohemi tek komentet në Trip Advisor.
Aty gjen një gamë të madhe komentesh që përshkruajnë eksperiencën e turistëve në destinacione të ndryshme, por AlpeNews.al zgjedh 2 të tilla, që tregojnë realitete të ndryshme nga njerëz dhe kombësi po ashtu të ndryshme.
Sot jemi fokusuar në komentet mbi qëndrimin në Berat, ku ushimi që një turisti i serviret është pa dyshim një komponent i rëndësishëm në mbresat që ai krijon.
Komenti i një turisti gjerman:
“Vend i bukur në kështjellë, ushqimi është në vepër tradicionale shqiptare dhe i pamposhtshëm i lirë. Pyesni për një raki pas vaktit.
Vend I bukur, ushqimi është tipik tradicional shqiptar dhe shume I lirë. Pas vaktit pyesni për raki”.
Ndërkohë komenti një shqiptari:
“Ushqimi është i bollshëm dhe i shijshëm, por duhet të jeni të kujdesshëm me faturën në fund sidomos nëse jeni një grup I madh.
Ju do të paguani më shumë se çfarë iu serviret. Kur iu kërkuam neve shpjegime kamarieri bëri një skenë para shukëve të mi, e turpshme.
Nuk do ta shkel më me këmbë atë restorant”.
/AlpeNews.al