Në QKR, kjo firmë rezulton e regjistruar në Tiranë dhe me një sërë aktivitetesh tregtare, por kryesisht import-eksport.

Administratorë dhe ortakë të kësaj firme dalin dy persona, Erjon Peti dhe Klajdi Xibraku. Firma rezulton e hapur 3 vite më parë teksa në QKR është regjistruar në datën 20 mars 2018.