Epoka digjitale dhe prova e lirisë!

12 Tetor, 2017 Alfred Peza Shqiptarët janë ndër shumë popuj të tjerë të vegjël nëpër botë, që kanë një të përbashkët tjetër përgjatë historisë mes tyre,...

Për miqësinë Putin- Erdogan

11 Tetor, 2017 Turqia është anëtare e NATO-s. Që megjithë këtë ajo blen armë ruse, kjo është më se e pazakontë. A po përvijohet një miqësi e re midis Ankarasë dhe...
Page 35 of 35...333435