Shastisja e Trump mbi Korenë e Veriut

14 Qershor, 2018 Pas disa muajsh të deklaratave helmuese dhe kërcënimeve apokaliptike të luftës, takimi mes presidentit Trump dhe udhëheqësit të Koresë së Veriut, Kim Jong-un,...
Page 1 of 72123...