Kur dashuria shprehet pa fjalë

26 Tetor, 2017 Mund të flasim për ndjenjën më të bukur në botë – dashurinë. Mund edhe të shkruajmë poezi e këngë, dhe t’i tregojmë të gjithëve se sa e ëmbël...
Page 2194 of 2208...21922193219421952196...