Sa i peshojnë njerzit tokës?

17 Tetor, 2017 Peshojmë rreth 287 milionë tonelata, nga të cilat 15 milionë tonë për shkak të personave mbipeshë dhe 3,5 për shkak të obezëve. Pesha mesatare për një...
Page 585 of 587...583584585586587...