Këmbimi valutor për ditën e sotme

10 Tetor, 2017 Kursi zyrtar i këmbimit Kursi zyrtar i këmbimit ("fiksi") llogaritet sipas Udhëzimit "Mbi mënyrën e llogaritjes së "fiksit" të kursit të këmbimit të lekut,...

Fituesi i çmimit Nobel për Ekonominë

9 Tetor, 2017  Çmimin Nobel 2017 për ekonomi e ka fituar ekonomisti amerikan, Richard Thaler, për punën e tij të fokusuar në “kuptimin e psikologjisë së ekonomisë”. Ky...

Hakerat sulmojnë “Deloitte”

26 Shtator, 2017 Korporata financiare “Deloitte” ka rënë viktimë e një sulmi kibernetik dhe vetë kompania ka pranuar se informacione personale, përfshirë e-maile të...
Page 144 of 144...142143144