ARIAN GALDINI: Bursa e politikës...

22 Tetor, 2017 Dal nga dera e shtepise dhe ne ashensor jemi bashke me fqinjin e deres perballe. Miremengjesi Gimi - i them une... Gjes, gjes - pergjigjet Gimi. Dukesh me...

ILIR ZELA: Tek pragu i derës sonë...

22 Tetor, 2017 Guy Verhofstadt sjell ne mendje ate çfare do iu ofronte britanikeve sipas mendjes se gjere te Margaret Thatcher pjesemarrja ne Europen e Bashkuar. "Mendoni cfare...
Page 405 of 407...403404405406407...