THOMAS ASSHEUER/ Pushteti dhe seksi

20 Tetor, 2018 Në teatër kjo skenë është klasike – dhe duket, pak a shumë, kështu: të lodhur nga lufta dhe me tërbim të ftohtë disa njerëz qëndrojnë të shpërndarë...

ENVER ROBELLI/ Pokeri i mbetur në gjysmë

20 Tetor, 2018 «Serbët dhe shqiptarët janë dy popujt më të mëdhenj të Ballkanit». «Kosova duhet të ndahet mes Serbisë dhe Shqipërisë». «Ne nuk jemi djem problematikë....
Page 1 of 371123...