ALFRED PEZA/ Protesta, si një test real për hallet e opozitës

Retorika e zhvillimit të një proteste nga ana e opozitës, ka filluar përpara afër tri javësh, për një aksion politik dhe një ushtrim demokracie, që pritet të konkludohet ndoshta pas afër tri javësh të tjera. Një nismë që është artikuluar për herë të parë pas 18 dhjetorit, kur u zhvillua seanca e zgjedhjes së Kryeprokurores … Vazhdoni me leximin e ALFRED PEZA/ Protesta, si një test real për hallet e opozitës